Categories
Kundecases

En god sparringspartner

“Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS har lavet praktisk talt alt, der har med strøm at gøre i vores bolig” fortæller Ulla Egidiussen.
Ulla Egidiussen og hendes familie stiftede første gang bekendtskab med virksomheden Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS for over 10 år siden, da de fik byggede hus lidt uden for Esbjerg.

Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS fungerede som underleverandør på projektet, og stod derfor for alle el-installationerne i det nye hus.
“Det har jo været et langstrakt projekt i og med, at vi løbende har fået lavet tilføjelser til huset. Det har været dejligt, at arbejde med den samme virksomhed hele vejen igennem, og vi har jo skabt en form for relation til virksomheden igennem årene” fortæller Ulla Egidiussen og fortsætter:

“De har et utrolig godt lokalt kendskab, og det er rigtig rart at arbejde sammen med de samme, for vi ved at produktet er i orden, når de kører. Vi har fået installeret alt fra el-installationer og hårde hvidevarer til alarmsystem og lys i garagen – og Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS har stået for det hele. De er en god sparringspartner, når vi får nye ideer.”

Hvis du leder efter en pålidelig elektriker og aut. el-installatør i Esbjerg og Bramming. Så er vi din troværdig samarbejdspartner, og du kan trygt kontakte Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS i Bramming nær Esbjerg. Vi leverer kvalitetsløsninger i det sydvestlige Jylland til aftalt tid og en fair pris.

Har du eller din virksomhed et el­-teknisk problem eller en opgave, du gerne vil have løst eller kigget på, kommer vi gerne forbi. Kontakt os på ☎ 75 17 28 00 eller send en mail: info@theodor­christiansen.dk. Du er også meget velkommen til at kigge indenfor på Drejervej 11 i Bramming.

Arkiver