EN DEL AF TS-GRUPPEN

ET NETVÆRK AF EL- OG ENERGIINSTALLATØRER

Vi går gerne forrest og gør tingene anderledes

 

Vi er som en del af TS-gruppen – en del af et stærkt netværk med mere end 40 selvstændige el-installatører fordelt ud på mere end 60 lokale el-installationsafdelinger over hele Danmark. Det betyder, at vores service er landsdækkende. Og det betyder, at vores kompetencer er vidtfavnende.

Med andre ord kan du komme til os med hvilken som helst el-teknisk opgave. Lille som stor. Lokal som i hele Danmark. Vi løser opgaven, hvad end du er privat, erhverv, industri, landbrug eller offentlig virksomhed. Vores kundeskare er bred.

TS-GRUPPEN

Hele Danmarks el- og energiinstallatører
  • Fagkyndig eksperter
  • Miljø og energirigtige løsninger
  • Din garanti for høj sikkerhed
  • Tryg og sikker installation
  • Landsdækkende service
 

VI ER DIN FAGLIGE SPARRINGPARTNER

I TS-gruppen vægter vi viden og uddannelse højt, således at du som kunde altid er sikret den bedste hjælp til præcis den opgave du står med. Det betyder, at vores el- og energiinstallatører altid er opdateret på den nyeste viden i el-branchen, og at vi løbende sørger for at efteruddanne vores dygtige medarbejdere.
P å den måde kan du være sikker på, at alle regler altid bliver overholdt, og at du altid får den mest optimale løsning.

Kontakt os

NATIONALT NETVÆRK MED STÆRK LOKAL FORANKRING

Din lokale el-installatør

TS-gruppens netværk af el-installatører over hele landet,
gør os til en national samarbejdspartner med et stærkt forankret lokalkendskab. Vi vægter vores værdier højt, og vi forsøger altid at efterleve TS-gruppens fire hoved værdier.

  • Teamwork
  • Passion
  • Udvikling
  • Ordentlighed
MILJØRIGTIGE
LØSNINGER

I TS-gruppen arbejder vi målrettet på at finde så mange miljørigtige løsninger som muligt i vores hverdag. Derudover samarbejder vi med vores leverandører om at bruge så mange miljørigtige produkter som muligt.

LANDSDÆKKENDE KOMPETENCER

I TS-gruppen har vi en lang række kompetenceområder. Vores landsdækkende profil gør udvalget af kompetencer bredt, og sikrer at du som kunde altid kan få løst lige netop din opgave. Sammen er vi nemlig din lokale elektriker.

AFTALT TID, AFTALT PRIS OG AFTALT ARBEJDE

Vores filosofi er enkel. Vi sikrer altid, at tid, pris og arbejdsopgave er afstemt med dig, inden vi går i gang med en opgave. Det er forudsætningen for en vellykket opgave, hvis du spørger os.