Vi er specialister i automatisering

Industri og automation

Automatisér og optimér dine processer.

Specialister i automatisering

Hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS i Bramming, løser vi mange opgaver indenfor industri. Vores dygtige industrielektrikere er dedikeret til at servicere mange industri kunder i området omkring Bramming, Ribe og Esbjerg.

Vi er specialiserede i industriautomation – lige fra projektering af anlæg og tavlebygning til automatisering af industrielle maskiner, fødevareanlæg og procesanlæg. Det gælder både på styringssiden og på brugerfladen. Du kan få leveret en komplet løsning – med eller uden styringer og el-montage på anlægget.

Automationsløsninger af enhver art

Vi har årelang erfaring i automation, og kan hjælpe dig med mange forskellige typer af automationsløsninger. Du kan eksempelvis bruge os til at optimere produktionsprocesser, synliggøre driftsstop og til at automatisere arbejdsrutiner og tungt manuelt arbejde.

Mangler du en professionel industrielektriker? Kontakt os i dag på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på info@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt!

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid hjælpe dig på rette vej med den rette rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.