POPULÆRT VALG

LED belysning

Et af de mest moderne og populære valg.

Vi hjælper dig med LED belysning

LED belysning er i dag den mest populære lyskilde i både private hjem og i enhver type af virksomhed. Her hos Theodor Christiansen ApS i Bramming nær Esbjerg står vores autoriserede rådgivere og elektrikere klar til at hjælpe med at finde den rette belysningstype og til installation og opsætning efterfølgende.

Spots, skinner, paneler mv. – professionel installation

Vi har mange års erfaring med udskiftning af belysning og opsætning af intelligente løsninger, og er det nyinstallation du søger, så er der også professionel hjælp at hente her. Er du ude efter en mere specialdesignet og særligt tilpasset belysningsløsning, så kan vi helt sikkert finde det rigtige setup, der både matcher dine design- og funktionsønsker, dine behov og din økonomi.

Står du overfor en større energioptimering af din belysning?

Så står vi klar til at hjælpe dig, med at finde den helt rette løsning for lige præcis dig.

Kontakt os

LED belysning til butik, kontor og industri

Alle er interesserede i energibesparelser, og derfor har vi specialiseret os i netop energioptimering, også når det drejer sig om belysning til virksomheder.

Vi har bl.a. stor erfaring med installation og opsætning af LED spots, rør, paneler, skinner, skinnespots, lysbånd og mange andre belysningstyper. Ud fra den nuværende belysning, kan vi lave en konkret oversigt over de besparelser, som virksomheden vil hente ved at lade os udskifte lyskilderne til LED.

Industrivirksomheder kan desuden med stor fordel udskifte de almindelige lysstofrør til LED rør – det er noget der batter på bundlinjen.

Uanset om det drejer sig om udskiftning af butiksbelysning, industribelysning eller kontorbelysning med eller uden intelligente løsninger som lysstyring og sensorer, så kommer vi gerne på besøg, så du kan få et overblik over mulighederne og et uforpligtende tilbud på installationen.

Skal vi hjælpe dig med din energirenovering?

Vores energi- og belysningsrådgiver kan samtidig vejlede dig, så du er sikker på at ende op med den helt rette belysningsløsning. Der er mange ting at tage højde for, når det drejer sig om lyskilder i virksomheder, og vi ved præcist hvor og hvordan, at det er optimalt at sætte ind.

Vores energi- og belysningsrådgiver står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på 75 17 28 00 eller info@theodor-christiansen.dk – det er altid uforpligtende at få et tilbud, og vi garanterer konkurrencedygtige priser.

Belysning med LED til DAMPA Lofter

Har virksomheden metal-lofter fra DAMPA, så kan vi hjælpe med en af de mest innovative og økonomisk fordelagtige løsninger. Som en del af TS-gruppen er vi udvalgt som installatør af de unikke DAMPA LED paneler i CLIP In serien, der er tilpasset DAMPAs lofter. Vi kan let og hurtigt udskifte en ‘almindelig’ loftkassette med et LED panel, der, udover at blive flot integreret i loftet, bl.a. er stort set vedligeholdelsesfrit.

Kontakt os

LED belysning til hus, lejlighed, sommerhus mv.

Vores elektrikere og rådgivere står klar til at hjælpe dig med udskiftning og valg af belysning i din bolig, ligesom vi er eksperter, når det gælder nybyggeri og renoveringsprojekter. LED belysning findes i mange designs og typer. Mange armaturer har specielle funktioner, som kan tilkobles intelligente løsninger. Hvis du er i tvivl om, hvilke armaturer og producenter af belysning der vil fungere optimalt til dine behov, så tag en uforpligtende snak med vores belysningsrådgiver. Vi er selvfølgelig kun interesserede i, at du får en løsning, som du bliver 100% tilfreds med.

Vi har bl.a. stor erfaring med installation af:

  • Spots til indbygning / integration i lofter, vægge og gulve – både indenfor og udendørs
  • Intelligent belysning – som lyssensorer, dagslysfølere og lysstyring med bl.a. lysdæmper (også IHC)
  • LED skinner og bånd – som giver et mere unikt look, og som kan tilpasses dine designønsker
  • LED paneler og mange andre typer af armaturer

Vi besøger dig gerne uforpligtende i dit hjem, så vi derved let kan afgøre, hvilke løsninger der egner sig bedst, og samtidig ser vi på installationsforholdende i de pågældende rum eller værelser, så du kan få et samlet tilbud.

Belysning med unikke og specialdesignede løsninger

I dag findes der et utal af specialløsninger, når det drejer sig om belysning. Her hos Theodor Christiansen ApS går vi meget højt op i at være helt up-to-date med de mest innovative belysningsløsninger på markedet. Derfor kan vi også hjælpe, hvis du har ønske om en specialdesignet løsning. Både når det gælder virksomheden eller det private hjem.

Forestil dig, at der under hvert trappetrin er monteret LED lysskinner, eller at der er sidder LED bånd langs vægge eller i mønstre på loftet. Mulighederne er utallige, så kun din fantasi kan sætte grænsen.

Vi samarbejder med nogle af de mest innovative belysningsproducenter på markedet, så tag en snak med os hvis du har et specielt ønske.

Hvorfor er LED det bedste valg?

  • El-forbruget til lyskilder kan reduceres med op til 90%
  • LED har en levetid på op til 50.000 timer – det er mellem 5 og 45 gange så lang levetid som bl.a. halogen-spots, lysstofrør og sparepærer
  • Du får en mere komfortabel og ensartet lyssætning
  • LED er mere miljøvenligt (ingen kviksølv) og du undgår Infrarød og UV-stråling

Theodor Christiansen ApS står for kvalitet

Vores elektrikere og installatører opdaterer løbende deres viden inden for belysningsløsninger gennem efteruddannelse og kurser, ligesom vi altid overholder gældende installationskrav og lovgivning. Derudover samarbejder vi med branchens bedste leverandører og producenter, hvor det materiale vi anvender, altid er godkendt og kvalitetstestet.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid hjælpe dig på rette vej med den rette rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.