Varmepumper

Luft til Luft varmepumper

Vi tilbyder luft-til-luft varmepumper. Tøv ikke med at kontakte os for den rette rådgivning.

Luft luft varmepumper med montering i Esbjerg og Bramming

Hvorfor vælge en luft til luft varmepumpe?

Hvis du ønsker langsigtet energiløsning med mulighed for besparelser så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god investering. En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager.

Hos Theodor Christiansen i Esbjerg og Bramming står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye varmepumpe. Kontakt os på ☎️ 75 17 28 00 så finder vi sammen den helt rigtige varmepumpe til dit behov – vi kører fra Esbjerg til Ribe. Du er altid velkommen til at kontakte os – også selvom du bor længere væk.

KMO Certificeret elektrikere

Vores el-installatører er KMO certificeret og forhandler af de bedste brands af varmepumper på markedet. I Danmark kan vi til tider have et hårdt klima og det er derfor vigtig at varmepumpen kan opvarme selv i de hårdeste frost måneder.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Når du vælger en luft til luft varmepumpe, så er du sikret en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et oliefyr.

Vi er eksperter i rådgivning, installation og montage af varmepumper. Vi er KMO certificeret, hvilket betyder at vi har tilladelse til at montere og installere den i dit hjem.
I Danmark kan vi til tider have et hårdt klima og det er derfor vigtig at varmepumpen kan opvarme selv i de hårdeste frost måneder.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning – kontakt os i dag ☎️ 75 17 28 00 eller Info@theodor-christiansen.dk til en uforpligtende snak! Vi har base i Bramming, men kører fra Esbjerg til Ribe – og alt der imellem.

En luft til luft varmepumpe er:

  • Drift sikre 24 timer i døgnet – 365 dage om året
  • Nemme at betjene – også når man ikke er hjemme
  • Har et lavt støjniveau – både inde og ude

De nye varmepumper har en masse smarte funktioner, som gør din hverdag nemmere. Det gælder både Sleep-funktion, som gør den lydsvag om natten. Wi-Fi som gør at man har mulighed for at justere temperaturen selv når du ikke er hjemme. Cool funktion som nedkøler hjemmet på varme sommerdage.

Få et bedre indeklima med en varmepumpe

En varmepumpe er ikke alene til gavn for din økonomi – men også for dit indeklima. Med en luft til luft varmepumpe vil du nemlig få renset luften i rummet. Det gælder både i forhold til lugt og usunde partikler i luften. De indbyggede partikelfiltre i varmepumpen sørger for at rense luften aktivt, hvilket resulterer i et bedre indeklima, så du mindske allergier og astma.

Dette kan være en fordel om sommeren, hvor man kan benytte kølefunktionen og derved sikre at man ikke har pollen i hjemmet fra luften udenfor. Og samtidig hvis man bor i trafikeret områder, så slipper man også for de usunde partiklerne fra luften.

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Vi bliver ofte spurgt om, hvor meget støj der kommer fra en varmepumpe? Det er naturligvis forskelligt fra model til model. Men vores generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. De fleste varmepumper har en “Sleep-funktion” som gør at man om natten kan nedsætte støjen endnu mere uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Varmepumpe i sommerhuset

Ved at få monteret en luft til luft varmepumpe i sommerhuset, sikrer du at sommerhuset altid har et behageligt indeklima. De fleste varmepumper kan indstilles således at der altid er en minimumstemperatur, som gør at du undgår fugt og den her ”sommerhus-lugt”, hvis sommerhuset har været ubrugt i en periode.

De fleste nye luft til luft varmepumper har også WiFi, som gør at du kan indstille temperaturen inden du ankommer i sommerhuset. På den måde kan du opvarme sommerhuset, når du er på vej.

Kan være i brug døgnet rundt – hele året

Opnå besparelser ved reduceret varmeforbrug

Opvarmer i frostgrader og nedkøler i varmegrader

Er en god investering for miljøet og fremtiden

Varmepumpe i hjemmet

Har man et mindre hjem eller et hjem med stort køkken/alrum giver det rigtig god mening at montere en varmepumpe. På den måde sikrer man et dejlig behageligt indeklima og en digitalstyret temperatur. Man kan tilføje flere varmepumper til én ude del, som gør at man kan opvarme/nedkøle flere rum.

Med brug af WiFi funktionen kan man hele tiden holde øje med ens forbrug og styre temperaturen. På de fleste varmepumper er der timer, som gør at man kan indstille den efter ens behov.

Og om sommeren kan man samtidig nedkølet hjemmet, som var det en sommerferie i udlandet. Flere og flere danskere har fået øjnene op for de fordele, der er ved en varmepumpe, da den som navnet måske antyder – varmer. Men den nedkøler også, og ligger rummene tæt på varmepumpen kan den faktisk også generere varme og kulde rundt i de nærliggende rum.

Varmepumpe på kontoret eller værkstedet

For mange medarbejdere kan det være ulideligt at være på arbejde henover sommeren, hvor de danske kontoer ikke altid er gearet til højere varme. Omvendt kan man også henover vinteren fryse en del, da varmen ikke kan trænge nok igennem.

Uanset om man sidder på kontor eller befinder sig på et værksted dagen lang så er det vigtig med et godt og sundt indeklima. Med en varmepumpe koblet til et eller flere rum kan man som virksomhed sikre at ens medarbejdere altid sidder i et sundt og behageligt indeklima uanset om der er -15 eller +25 grader udenfor.

Man kan koble flere varmepumper til ude delen. Det betyder at har man flere større rum som skal opvarmes eller nedkøles, så kan dette lade sig gøre med flere varmepumper uden tilkøb af ude dele. Ønsker du en luft til luft varmepumpe i Esbjerg, Bramming og omegn? Kontakt os på ☎️ 75 17 28 00 eller Info@theodor-christiansen.dk.

Se vores udvalg af varmepumper

Vi tilbyder forskellige typer varmepumper. Du er velkommen til at se vores udvalg!

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid hjælpe dig på rette vej med den rette rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.