Kabelsøgning

Kabelsøgning til erhverv og private

Vi tilbyder kabelsøgning til både det offentlige, erhverv og private i hele Danmark.

Fejlsøgning og lokation af skjulte kabler

Har du et brud eller en fejl på et kabel i jorden, så kan vi hos Theodor Christiansen i Bramming hjælpe dig. Vi er specialiseret i kabelsøgning, hvor vi kan lokalisere bruddet og efterfølgende udbedre eller udskifte kablet.

Kontakt os på ☎️  75 17 28 00, så tager vi en uforpligtende snak og giver et tilbud på forhånd. Vi er landsdækkende.

Få professionel hjælp med kabelsøgning

Selvom det virker simpelt, så kræver kabelsøgning både faglig viden og testudstyr. Vi har investeret i både viden og udstyr, som gør at vi kan udføre kabelsøgning i hele landet, så du er mere end velkommen til at kontakte os.

Undgå unødigt gravearbejde

Ved at kunne præcisere helt nøjagtigt, hvor kabler er og evt. hvor fejlen er, så sikre man unødigt gravearbejde. Det kan være en god ide, hvis man står over for et større gravearbejde og derfor er det vigtig at vide, hvor nuværende kabler er og hvilken dybde kablerne ligger i. Vi kan mærke kablerne op for jer inden, så I undgår overgravet kabler.

Kabelsøgning til private

Selvom kabelsøgning primært for virksomheder, boligforeninger og offentlige instanser, så udfører vi også kabelsøgning for private.

Det kan f.eks. være hvis man skal have gravet pæle ned til et hegn eller ønsket nedgravet pool eller andet i haven.  Her kan man med fordel for foretaget en kortlægning at kablerne i jorden ved en simpel kabelsøgning.

Kontakt os på ☎️  75 17 28 00, så tager vi en uforpligtende snak og giver et tilbud på forhånd. Vi er landsdækkende.

Hvor udføres kabelsøgning?

Det er vigtigt at det er en autoriseret el-installatør med det rigtige udstyr og viden, der udfører kabelsøgningen. Hos Theodor Christiansen har vi uddannet kabelsøgnings teknikere netop til denne opgave, som samtidig er helt fortrolig med udstyret og efterfølgende at udbedre fejlen, hvis der er behov for dette. Vi kabelsøger både på stikledninger og skjulte kabler, anset hvad underlaget er. Vi kabelsøger både i beton, plastikrør, asfalt, fortov og jord samt dybe brønde og det er alt elkabler, telefonledninger, antenneledninger og andre kabelsamlinger.

Typiske skader på kabler, som vi kan hjælpe med:

  • Kabelsamlinger som er utætte
  • Fejlbehæftede kabler
  • Lynnedslag
  • Overgravning af kabler
  • Stenskader på jordkablet
  • Umærket nedgravede kabler
  • Fejlfinding på brud, afledning eller kortslutning af kabler

Kontakt os på ☎️ 75 17 28 00, så tager vi en uforpligtende snak og giver et tilbud på forhånd. Vi er landsdækkende.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid hjælpe dig på rette vej med den rette rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit projekt.