Categories
Kundecases

Få avanceret ladestander-løsninger med Theodor Christiansen

Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS har leveret og monteret fem nye ladestandere hos bilforhandleren Lars Hein Automobiler A/S i Ribe.

Er du interesseret i en ladestander, så tøv endelig ikke med at kontakte os på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på Info@theodor-christiansen.dk – så kontakter vi dig snarest muligt!

Ladestanderne fra Wallbox er blevet sat op forskellige steder hos virksomheden, således at el-bilerne som virksomheden har til salg hele tiden er fuldt opladt.

Virksomheden havde oplevet udfald i strømmen pga. af det store opladningsbehov. Derfor faldt valget af ladestander på mærket Wallbox, da kunden her har mulighed for at regulere forbruget på ladestanderne. Det betyder, at kunden kan styre forbruget af strøm, og således ikke vil komme til at opleve udfald i strømmen hos virksomheden.

Hos Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS i Bramming og Esbjerg, finder du din lokale el-installatør. Vores team af veluddannede el-installatører laver alle typer af el-opgaver og el-installationer. Vores kundekreds spænder bredt og vi udfører el-opgaver for private, erhverv, landbrug, industrivirksomheder og offentlige institutioner i bl.a. Bramming, Ribe, Esbjerg og resten af det sydvestlige Jylland.

Kontakt os på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på Info@theodor-christiansen.dkog vi kontakter dig snarest muligt!

Arkiver