Bliv en del af grøn energi

Ladestandere til private

Hos Theodor Christiansen får du den bedste rådgivning og service omkring ladestandere. Vi både rådgiver, monterer og installerer din ladestander, så du ikke behøver at gøre noget. På denne side kan du se nogle af fordelene ved at anskaffe dig en ny ladestander til din elbil, samt hvilke mærker vi handler med.

Slip for kø

Med din egen private ladestander i hjemmet/virksomheden er det slut med ventetid og kø. Alle elbil-ejere kender nok besværet, der er forbundet med at oplade via en offentligt tilgængelig ladestander. De kan være svære at finde, der kan være kø, og du skal vente ved din bil, indtil opladningen er færdig. Med din egen ladestander opnår du en større følelse af frihed i din hverdag, da du kan oplade, når det passer dig – også når du sover.

Så kan du blot koncentrere dig om, hvad du skal bruge alt den ekstra tid på i din hverdag!

Hos Theodor Christiansen i Bramming får du den komplette ladestander-løsning – vi hjælper med rådgivningen, installation, service og montering af ladestanderen hos hjemmet eller virksomheden. Vi installerer og monterer ladestandere i hele det sydvestlige Jylland, og har bl.a. kunder i Esbjerg, Bramming og Ribe.

Ring til os på 📞 75 17 28 00, og fortæl om dit behov, og hvor du har brug for montering af ladestander – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Oplad når det er billigst

Der kan spares mange penge ved at anskaffe sig egen ladestander. Først og fremmest styrer du 100% selv, hvornår du lader bilen, så du kan vælge at oplade el-bilen, når elprisen er allerlavest i løbet af et døgn. Du kan eksempelvis vælge, at opladningen først går i gang om natten, da det typisk er der, at elprisen er på sit laveste.

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el, som du faktisk bruger til opladning. Derfor er det ofte en billigere løsning at eje sin egen ladestander frem for at leje en ladestander til opladning gennem en abonnementsløsning.

Tilslut med app

Med en ladestander monteret og installeret af os, får du mulighed for at integrere flere af ladestanderens funktioner med en app på din mobiltelefon. Her kan du få overblik og kontrol over elementer som “Planlagt opladning”, “Opladningsstatus”, “Regulering af LED-lysstyrke” og meget andet.

Alle vores ladestandere har desuden mulighed for at blive tilkoblet mobilapp’en Monta. Monta giver dig mulighed for at tilbyde opladning ved din ladestander, uden det koster dig en krone. Du kan altså låne din ladestander ud til gæster, familie osv., og de kan således betale for deres opladning gennem Monta.

Så snart at Monta er koblet til din ladestander, kan du lade andre elbilister lade ved din ladestander til en pris, som du har fastsat. Monta giver dig fleksibilitet og fuld kontrol over din ladestander. Du har altså mulighed for at leje din ladestander ud til bekendte eller andre på de tidspunkter, hvor du ikke selv bruger den til opladning. Dermed kan investeringen i at få din egen ladestander hurtigt tjene sig selv hjem.

VORES PRODUKTER

Vores mest populære ladestandere

Ladestandere fra ABB

• ABB’s ladestandere er digitale og online. Det giver mulighed for hurtig global service og proaktivtvedligehold af ladenetværket.

• Oppetiden for større ABB-ladenetværk er særdeles høj. Vi kan dokumentere oppetider på >99%

• ABB har over 10 års erfaring med at udvikle, installere og vedligeholde hurtigladeinfrastruktur

• Vores ladestandere tåler et temperaturspænd på -35 grader til +50 grader.

Ladestandere fra Easee

Easee er en grønteknologisk virksomhed etableret i 2018. Vi udvikler, designer og producerer vores produkter i Skandinavien og eksporterer på nuværende tidspunkt til lande over hele Europa.

Vores ambitioner ligger yderligere i at blive en af de største virksomheder inden for grøn teknologi i Europa inden 2026, og en af de største i verden inden 2031.

Døgnservice

Vi er her for dig rundt om uret! Ring til os 24/7.

Kvalitetsgaranti

Sikret gennem TEKNIQ's professionelle standarder.

Erfaring der tæller

Over et halvt århundrede i branchen.

Nemt og bekvemt

Book din elektriker online når det passer dig.

Få en uforpligtende dialog omkring dine behov.

Om du har spørgsmål omkring dit projekt eller generelt vil vide mere, så er du mere end velkommen til at kontakte os for en dialog.