Det drejer sig om liv og død

Hjertestartere

Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS er en stolt samarbejdspartner med Hjerteforeningen. Det klare mål er at udbrede tilgængeligheden af hjertestartere og – via døgnovervågning – sikre at de er funktionsdygtige.

Tilbud på hjertestarter-pakke

Du har nu mulighed for selv at sætte en udendørs – og døgnovervåget – hjertestarter op til nedsat pris. Dermed bidrager du til din egen og familiens sikkerhed og støtter samtidig op om sikkerheden i lokalområdet. Det er en god ide at tage en snak med dine naboer, den lokale sportsforening eller ejer/andelsforeningen om at købe en hjertestarter sammen.

Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS er eksperter i opsætning og servicering af hjertestartere i Bramming – kontakt os på 📞 75 17 28 00 eller Info@theodor-christiansen.dk, så hjælper vi dig med alle dine spørgsmål om salg og montering af hjertestartere.

Tilbudspris på hjertestarter-pakken

Her kan du se hvad tilbuddet for hjertestarter-pakken dækker. Vær opmærksom på at hjertestarteren er døgnovervåget og skal serviceres en gang om året via den såkaldte ServicePlus-aftale.

Zoll AED Plus-hjertestarter
CA100-hjertestarteskab
Opsætning (indenfor 20 km)
ServicePlus første år*
———————————
Din pris: 24.431,75 kr.
———————————

*Herefter 299 kr./mdr.

ServicePlus aftale omfatter udover døgnovervågning:

❤️ Hjertestarteren/varmeskabet gennemgås fysisk og elektronisk minimum én gang årligt

❤️ Udskiftning af batterier og elektroder før udløb

❤️ Erstatnings- eller lånehjertestarter og skab i tilfælde af ibrugtagning, tyveri eller hærværk

❤️ Aktion på eventuelle alarmer

Sådan køber du en hjertestarter til tilbudspris

Kontakt os på 📞 75 17 28 00 eller Info@theodor-christiansen.dk og hør mere om tilbuddet på en hjertestarter, der kan redde liv. Vi er eksperter i opsætning og servicering af hjertestartere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid hjælpe dig på rette vej med den rette rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.