NYBYGGERI OG RENOVERING

Nybyggeri og renovering i Bramming, Esbjerg og omegn

De mest intelligente og moderne løsninger.

El i typehuse, nybyggeri, tilbygning, ombygning og i renoverings-projekter

Skal du bruge professionel og autoriseret el-installation til nybyg, ombygning, renoveringsprojekter eller tilbygninger i Esbjerg, Bramming eller omegn? Vores erfarne rådgivere og elektrikere er klar til at hjælpe dig hele vejen.

Her hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS har vi stor erfaring med alle typer af el-installationer i byggeprojekter – både for private og erhverv. Vi kører ud fra Bramming til en bred kundekreds i bl.a. Esbjerg, Ribe og Vejen og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave.

Kontakt os på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på Info@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud!

Nybyggeri i Esbjerg og Bramming

Hvis du skal bygge nyt eller renovere ældre bygninger, så foretrækker du sikkert, at være helt up-to-date med muligheder inden for intelligente løsninger, så huset eller bygningen kommer til at fremstå moderne og energieffektiv.

Vores veluddannede byggerådgiver vil gennem en uforpligtende snak med dig, sørge for at give dig et komplet indblik i de mest holdbare, energibesparende og moderne el-installationer. Også når det gælder valg af belysning mv.

Professionel rådgivning og skræddersyede løsninger

Når vi tilgår et nyt installationsprojekt, tager vi naturligvis udgangspunkt i de muligheder, der forefindes i enten den eksisterende bygning eller ud fra byggeplaner. Derudover vil vi sammen med dig, gennemgå alle dine ønsker til funktioner og design, og samtidig tager vi højde for dit budget, så det hele matcher. For at få optimale resultater har, vi altid en tæt dialog med vores kunder, og vi er med fra start til slut.

Inden vi sætter i gang med el-installationerne, er det essentielt, at du har gjort dig overvejelser om, hvordan bygningen skal anvendes, når den står færdig. Vi vil gerne sikre os, at du bliver tilfreds med det færdige resultat – derfor er vores indledende dialoger om projektet essentielle.

Erhverv og industri

Når det gælder erhvervs- og industribygninger, så er det en god ide at overveje fremtiden nøje. Måske der opstår behov for strømudtag til ekstra arbejdsstationer, alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol eller noget andet. Vi sikrer, at du bliver vejledt, så du får en fremtidssikret løsning.

Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS – en stabil og professionel samarbejdspartner

Vores team af elektrikere, installatører og rådgivere har stor erfaring med alle typer af el-installationer i enhver form for byggeprojekt for private og erhverv. Hos os finder du både de rette kompetencer og stabil og pålidelig arbejdskraft, ligesom vi udelukkende anvender materialer af højeste kvalitet.

Vi overholder vores aftaler med både tid og pris, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på installationer i et renoverings- eller byggeprojekt. Vi går højt op i at holde vores kunder informeret om fremgangen i et projekt, så du altid ved, hvad vi er i gang med, og hvor langt vi er kommet.

Kontakt os i dag på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på Info@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt!

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid hjælpe dig på rette vej med den rette rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.