EL-EFTERSYN

El-eftersyn af autoriseret el-installatør

Vi hjælper dig med dit el-eftersyn

El-eftersyn Esbjerg – find os i Bramming nær Ribe og Esbjerg

El-eftersyn af autoriseret og godkendt el-installatør – det finder du her. Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS ApS ligger i Bramming, men vi kører gerne til både Ribe, Esbjerg og Varde.

Har du brug for en gennemgang af din boligs el-installationer? Vores autoriserede elektrikere er klar til at gennemgå din ejendom.

Vi har udført ca. 2500 el-eftersyn og kender, og overholder, alle gældende regler på området i forbindelse med hushandel. I dag er det lovpligtigt, at en autoriseret gennemgår husinstallationer med afsluttende el-eftersynsrapport, når du ønsker at tegne en ejerskifteforsikring ved en bolighandel.

Kontakt os i dag på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på Info@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt!

1 ud af 4 brande opstår i elinstallationer

Et el-eftersyn er blevet et lovkrav, fordi der i de seneste årtier opstår flere og flere brande pga. defekte eller ulovlige elinstallationer. El-eftersynet er derfor med til at øge sikkerheden. Vi kan identificere og udbedre/udskifte de mange ulovlige og potentielt farlige installationer inden der opstår brand

Book en elektriker her

Kontakt os

El-eftersyn – hvad er det?

Vi gennemgår alle el-installationerne i din bolig. Du får en komplet oversigt over tilstanden på alle de installationer, der skal undersøges i henhold til reglerne for ejendomshandel.

Når vi har været boligen igennem, kan/bør du udbedre eventuelle fejl, inden du sælger huset.

Vi efterser og tjekker eksempelvis:

 • El-tavle / gruppetavle
 • Fejlstrømsafbrydere
 • Materiel bag stikkontakter, afbrydere og udtag til lamper
 • Lavvoltsinstallationer
 • 230 Volt-installationer med spots
 • Antal elinstallationer og dimensionering
 • Berøringsbeskyttelse med spændingsførende dele (jording mv.)

Du kan læse meget mere om el-eftersynet og omfanget på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste el-eftersyn. Kontakt os i dag på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på Info@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt!

Pris på el-eftersyn

Prisen på et el-eftersyn er selvfølgelig afhængig af det bebyggede areal på ejendommen, men også hvornår huset er opført, og hvor langt vi skal køre.

Generelt ligger prisen på el-eftersyn med el-rapport mellem 1600-3000 kr. inkl. moms.

Men giv os et kald (eller send en mail) 75 17 28 00 – så kan vi hurtigt give dig et uforpligtende tilbud på el-eftersynet.

Vi udfører el-eftersyn på følgende typer af ejendomme:

 • Enfamiliehuse (villaer, række- og parcelhuse)
 • Ejendomme, som er en del af et matrikelnummer, eller som har et eller flere sammenhængende matrikelnumre
 • Bygninger der er opført på lejet grund eller i søterritoriet
 • Ideelle anparter af en ejendom/bolig
 • Sommerhuse
 • Ejerlejligheder (med arealer til fælles brug)
 • Nedlagte landbrug
 • Køb af landbrugsejendomme, der er betinget af, at pligten til landbrug frafalder ved salget

Hvad står der i en el-eftersynsrapport?

I rapporten identificerer vi hvert ulovligt forhold og alle funktionsfejl (hvis nogen), og giver en karakter, der indikerer, hvor alvorlig fejlen er.

En høj karakter betyder ikke nødvendigvis en høj udgift for at få fejlen/skaden udbedret. Der er ikke som sådan, en direkte sammenhæng mellem den karakter vi giver og prisen på at få installationen gjort lovlig eller funktionsdygtig. Faktisk kan mange ulovlige forhold eller fejl tit udbedres hurtigt og billigt, så risikoen for brand eller personskader kan elimineres uden de store omkostninger.

Når besigtigelsen af el-installationerne er afsluttet, gennemgår elektrikeren, de fejl han har fundet, og du er selvfølgelig velkommen til at stille spørgsmål til både besigtigelsen og til elinstallationsrapporten. Den endelige rapport udarbejdes efter kundebesøget, og sendes til dig via email.

Hvad betyder elrapportens anmærkninger?

IB: Ingen bemærkninger

KO: Kosmetiske skader – ikke af stor betydning

K1:Mindre alvorlig fejl/skade – er ikke en ‘farlig’ skade (endnu)

K2:Alvorlig skade – det kan være et ulovligt forhold, som kan udvikle sig til noget seriøst på kortere sigt. Her anbefales, at du retter op på fejlen eller skaden hurtigst muligt.

K3:Kritisk fejl/skade (ulovligt forhold) – en k3’er er oftest en fejl/skade, der er så farlig, at den skal udbedres så hurtigt som muligt. Denne fejlanmærkning kan indebære fare for personskade eller brand, og vil forårsage installationssvigt. Det anbefales, at du får en K3’er udbedret øjeblikkeligt.

UN:Undersøges nærmere – helt konkret betyder det, at vi ikke har været i stand til at vurdere installationens stand – enten pga. uforudsete eller manglende adgangsforhold.

Theodor Christiansen ApS i Bramming – godkendt til at udarbejde elrapporter

Vi er godkendt til at udføre el-eftersyn og til at udarbejde el-rapporter ved bolighandel og overholder dermed alle Sikkerhedsstyrelsens krav. Vi kører ud fra afdelingen i Bramming til kunder i bl.a. Ribe, Esbjerg og Varde.

Få et uforpligtende tilbud på en el-eftersynsrapport – kontakt os i dag på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på Info@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt!

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid hjælpe dig på rette vej med den rette rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.