IT OG KOMMUNIKATION

It-support – fjernsupport & it-værksted i Bramming nær Ribe og Esbjerg

Vi hjælper dig med dit IT-problem på en IT-venlig måde.

Vi hjælper dig med dit IT

Fra vores IT og kommunikationsafdeling tilbyder vi tele/data løsninger som telefoni og pc-netværk og traditionelle serverløsninger. Vi tilbyder også hostede teleløsninger, hvor vi bl.a. samarbejder med Ip Nordic.

IT-support med hjælp til alle dine computer-problemer – det finder du hos os – Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS​ i Bramming nær Ribe og Esbjerg. Kontakt os i dag på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på info@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt!

Vores IT-support hjælper bl.a. med:

Fjernelse af virus
Fejlfinding og reparation af computer, mobiltelefon og andet IT-udstyr
Opsætning af mail, PC, printer mv.
Fjernsupport
Antivirus programmer med opsætning
Back up hosting
Formatering, installation af Windows og Office
Opsætning af netværk og enheder

Generelt alle EDB-, data- og it-løsninger du har brug for – uanset om du er privatkunde eller virksomhedskunde. Læs mere om de listede emner nedenfor.

It-support fra it-værkstedet i Bramming – nær Esbjerg og Ribe

Vi har et it-værksted i Bramming, hvor vores it-reparatør foretager alle former for computer-reparationer, men vi kan også hjælpe via fjernsupport eller komme ud til dig.

Vores kundekreds strækker sig fra Esbjerg til Ribe, Tjæreborg og Holsted, og vi garanterer service i topklasse.

Fjern virus og malware fra computer? Det klarer vi!

Har computeren fået virus eller andet malware, så er hjælpen her. Vores it-support kan fejlfinde og fjerne virus fra din PC.

Hvis der er tale om virus, vil du sandsynligvis opleve et eller flere af følgende virussymptomer:

  • PC´en er langsom og ustabil
  • Programmer lukker ned af sig selv
  • Computeren lukker ned af sig selv

I dag er der masser af online værktøjer, som scanner din computer for vira, men i dag er en virus tit så avanceret, at du ikke kan stole på at et online antivirus-program, kan fjerne det hele.

Her hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS´ it-Service og Support sikrer vi, at alt skadeligt fjernes, og vi kan hjælpe dig, så du er beskyttet med antivirus i fremtiden.

Book en elektriker her

Kontakt os

Fejlfinding og reparation af PC og andet IT-udstyr

Vi udfører en fejlfinding på din computer, og kan herefter fortælle præcis hvilke fejl og problemer du står over for. Vores dygtige IT-tekniker kan herefter udføre reparation af din maskine eller enhed. En normal reparation tager normalvis ikke mere tid end 1-3 dage (alt afhængigt af fejlen/fejlene, og hvis vi evt. skal bestille reservedele hjem).

Er der tale om småfejl, kan vi som regel fjerne fejlene med det samme, så du får Pc’en med samme dag.

Opsætning af computer, mailkonto og printer

Hvad enten du skal have hjælp til opsætning derhjemme, eller hvis det drejer sig om en virksomhed, så kan vi klare al opsætning og installation for dig.

Vi håndterer opsætning af computere og mailprogrammer med de krævede indstillinger, og kan også sørge for, at printer og andet EDB-udstyr bliver koblet rigtigt sammen. Vores IT-tekniker kommer ud til dig, og så er det hurtigt klaret

Antivirus – opsætning af virusbeskyttelse

Det kan du undgå med et professionelt og godkendt antivirusprogram. Det kan vi sætte op for dig hurtigt, så du fremover kan være på Internettet uden bekymringer.Computer-kriminalitet stiger, og trykker du på et ‘forkert’ link, så kan du være uheldig, og åbne døren for alverdens virus og hackere.

Back-up løsning med hosting

Skal virksomhedens data sikres, så er en backup løsning uundværlig. Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS kan sikre datatab ved at tage backup af dine data, filer, dokumenter, billeder osv. Har virksomheden et særligt drev, så tager vi back up af hele drevet – med 24 timers mellemrum (eller oftere/sjældnere efter ønske og behov).

Hvis du er så uheldig, at dine data pludselig går tabt, så genskaber vi dem hurtigt.

Formatering og installation af Windows og Office-pakken

Skal du opgradere eller installere et styresystem (en ny version af Windows) på computeren, så kan vi spare dig for en del tid, ved at lave indstillingerne og formateringen for dig.

Vi sørger for at formatere systemet, så alt passer til dine ønsker og behov.

Opsætning af netværk og it-udstyr

Vi installerer forskellige netværksløsninger – trådløs eller ej – og kan også stå for opsætning af fibernetværk (hvis det er tilgængeligt i dit område). Både med sammenkobling af enheder i virksomheder eller i private hjem.

Vi står bl.a. for:

Etablering og opsætning af trådløse netværk
Etablering og opsætning af fibernet (hvis tilgængeligt)
Fejlfinding på netværk
Opkobling og konfiguration af alt netværksudstyr og tilslutning af enheder

Vores tekniker eller it-supporter kører ud fra it-værkstedet i Bramming, og vi servicerer en kundekreds der geografisk strækker sig fra Esbjerg til Varde, Holsted og Ribe.

Fjernsupport – fjernstyring af computer / PC hvis du har tekniske problemer

Nogle gange er det bare lettest, når vi hjælper dig online. Med vores fjernsupport (når vi styrer din computer, selvom vi sidder et helt andet sted), så kan vi hurtigt danne os et overblik over problemer og fejlfinde.

Når du accepterer en anmodning om at vi kortvarigt må ‘tage kontrollen’ over din computer, så kan du samtidig følge med i, hvad vi laver. Når vi logger af igen, så har vi ikke længere adgang.

En optimal løsning for mindre virksomheder, der ikke selv har en it-medarbejder. Vi skræddersyr gerne en løsning, så din virksomhed altid kan få hjælp med it-problemer og fejlfinding.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid hjælpe dig på rette vej med den rette rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.