Panasonic luft til vand varmepumper

Vi er KMO-certificeret.

Komfort på højt niveau

Panasonic luft til vand varmepumper har en fremragende effektivitet og kan minimere din CO₂ -udledning. Panasonic har mere end 60 års erfaring med varmepumper og står for kvalitet. Derfor er man et rigtig højt niveau af komfort, oven i købet med meget lave driftsudgifter.

På selv de koldeste dage i Danmark er det stadig muligt at få et vandudløb på op helt til 60 grader. Du er derfor altid sikret et behageligt indeklima og det er med til at skabe et trygt hjem gennem komfort.

Panasonic ved også, hvor vigtigt det er, at hjemmet fungerer – også om natten. Derfor har de udviklet et tilstand i deres varmepumper, som gør at systemet er støjsvag, selv ved almindelig drift. Når folk spørger os, hvor meget en luft til vandvarmepumpe støjer, så er det generelle svar – mindre end en opvaskemaskine. Det er komfort.

For at give komfortniveauet et ekstra spark, så er vi også KMO-certificerede, hvilket betyder at du er sikker på at vi rådgiver, installerer og servicerer efter en ensartet standard, når du vælger os.

Kontakt os på ☎️ 75 17 28 00 eller send os mail på ✉ Info@theodor-christiansen.dk, så du, som mange af vores kunder, også kan hæve komfortniveauet i dit hjem. Panasonic luft til vand i Esbjerg og Bramming.

Med Panasonic er der mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst i forhold til dit hjem og dine behov. Du kan vælge fra 3 kW helt op til 9 kW og på den måde har du mulighed for en løsning med billigere startinvestering og dermed også driftsomkostninger i længden.

Fordele ved luft til vand varmepumpe: 

  • Den kan halvere din nuværende varmeregning (hvis du fx. har et olie- eller pillefyr i dag)
  • En varmepumpe vil som oftest betale sig selv hjem inden for en 5 til 10 år.
  • Systemet er generelt er billigere end fx. elvarme og oliefyr.

Vil du høre mere om fordelene, så hør os ad om et tilbud på en luft til vand varmepumpe på ☎️ 75 17 28 00 eller ✉ Info@theodor-christiansen.dk

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe koster, som en tommelfingerregel, ca. mellem 80.000-100.000 kr. inkl. moms, levering og montering. Dette afhænger selvfølgelig af hvilken løsning du vælger og størrelsen på dit hus og der er god mulighed for at indhente en langsigtet besparelse gennem denne investering.

Grunden til den større investering er, at den både opvarmer, ikke kun dit hjem, men også brugsvandet dertil. Til gengæld kan du også forvente en varmepumpe af højeste kvalitet. Som vi siger, så går pris og kvalitet hånd i hånd.

Vil du høre mere om priser, omkostninger og aftaler, så ring til os på ☎️ 75 17 28 00 eller skriv en besked til ✉ Info@theodor-christiansen.dk.

Komfort alle steder

Ikke nok med de mange komfort optrin vi tidligere har nævnt, så er det i dag også muligt at fjernstyre dit system gennem en app, så du kan på en intuitiv og nem måde kan få overblik, overvåge og tænde/slukke opvarmning, nedkøling og varmtvandsfunktionerne herigennem.

Du tilslutter blot systemet via WiFi og Panasonic Cloud-portal og nu kan du fjernstyre og overvåge dit varme og vandforbrug, hvad enten det er på din mobil, tablet eller computer.

Kontakt os på ☎️ 75 17 28 00 eller på ✉ Info@theodor-christiansen.dk og få øget komfort i din bolig i Esbjerg og Bramming

Få et uforpligtende tilbud

Hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS har vores installatører stor erfaring med installation og service af Panasonic luft til vand varmepumper. Få et tilbud allerede i dag på ☎️ 75 17 28 00 eller på ✉ Info@theodor-christiansen.dk og så finder vi sammen ud af den bedste løsning for dig og dit hjem.

Vi er KMO-certificeret, hvilket vil sige, at vi er uddannet i rådgivning, installation og service af luft til vand varmepumper og det sikrer at du, som forbruger, kan føle dig helt tryg ved dit valg, da vi har en høj og ensartet standard – altid. Vi holder til i Esbjerg og Bramming.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid hjælpe dig på rette vej med den rette rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit projekt.