75 17 28 00 Info@theodor-christiansen.dk

WiFi opgradering

 

med din lokale elektriker i Esbjerg og Bramming

Er du træt af, at din fredagsfilm går i hak og er sløret, eller at internettet er dårligt i den ene ende af huset? At knægten altid skråler og råber at hans spil “lagger” midt i et game? Slip for bøvlet og lad os hjælpe dig med at gøre dit WiFi hurtigere og mere stabilt!

WiFi opgradering

 

med din lokale elektriker i Esbjerg og Bramming

Er du træt af, at din fredagsfilm går i hak og er sløret, eller at internettet er dårligt i den ene ende af huset? At knægten altid skråler og råber at hans spil “lagger” midt i et game? Slip for bøvlet og lad os hjælpe dig med at gøre dit WiFi hurtigere og mere stabilt!

..hvorfor skal du få efterset dit WiFi?

Alle behov

Vi sørger for at gennemgå og dække hele familiens behov. Vi optimerer og udvider jeres WiFi – til alle rum, i alle typer af hjem

Hardware og software

Vi er eksperter og går hele jeres setup i sømmene. Super kvalitet og service er i højsæde.

Undgå frustrationerne

Du får hurtigere og mere pålideligt internet. Det betyder mindre nedetid og færre forstyrrelser.

..er din internetforbindelse noget værre #$@!%?

 

Samtidig med at vi får flere og flere mobile og trådløse enheder og elektronik ind i boligen, som kan styres via internettet, bliver vi også mere afhængige af, at det trådløse internet fungerer. Derfor er det super vigtigt og ikke mindst bekvemmeligt at det bare spiller – altid og hele tiden.

WiFi (Wireless Fidelity) eller trådløst internet, som det også kaldes i daglig tale – er blevet en uundværlig del af alle vores hverdag. Moderne familier er afhængige af, at internettet virker til tablets, mobiltelefoner, PC’er og alt andet elektronisk udstyr i hjemmet, f.eks. højtalere og andre Smart Home systemer.

Vi er din lokale elektriker i Bramming og Esbjerg – få opgraderet dit WiFi i dag på 📞 75 17 28 00 eller ✉️ theodor@theodor-christiansen.dk.

..gælder hele hjemmet

Smartere Smart Home

De fleste Smart Home produkter i dag har brug for et stabilt WiFi netværk for at fungere optimalt.

Hvis ikke dit WiFi setup er stabilt, risikerer du at opleve forstyrrelser og udfald på dit Smart Home øko-miljø. Det kan f.eks. være pærer, som kun reagerer en gang imellem eller at du hele tiden skal opsætte enheder igen, igen, og igen.

Derfor er stabilt, opdateret og pålideligt WiFi vigtigt for dit smarte hjem.

Læs mere om Smart Home her

Smart Home

..hvad er det helt præcist vi gør?*

Sådan opgraderer vi dit WiFi

Herunder ser du en oversigt over de ting vi foretager os og kommer rundt til, når du booker os til et besøg til opgradering, som sikrer at dit WiFi spiller max. Har du spørgsmål til nedenstående? Kontakt os på 📞 75 17 28 00 eller ✉️ theodor@theodor-christiansen.dk.

Vi finder frem til din families reelle behov og ønsker ud fra jeres forbrug og de enheder I har - samtidig tester vi jeres nuværende forbindelse

Vi kigger på kvaliteten af den router I har i dag og om der evt. er behov for en ny med mere kraft

Placering af routeren - er placeringen centralt og er der højde nok? Skal der eventuelt trækkes kabler?

Vi opgradér firmware på jeres router om nødvendigt, og om den er indstillet optimalt

Vi skifter evt. sendekanal - for at undgå forstyrrelser fra andre nærliggende WiFi-enheder

Rækkevidde kontra hastighed og indstilling af lav eller høj frekvens - skal det være 2,4 GHz eller 5,0 GHz?

Er routeren nok? Skal der opsættes access points?

Vi kigger på jeres nuværende udbyder og om valget er optimalt - skal der mere hastighed til, bredbånd eller fiber, og er prisen fair?

*Du kan selvfølgelig selv lave ovenstående tiltag – vi har blot gjort det nemmere for dig ved at give dig muligheden for at lade os gå det hele igennem og gøre det hele for dig. Du skal bare tage fat i os, så klarer vi resten! Lettere bliver det vist ikke!

..flere gode råd til bedre WiFi

Forbedr dit internet med disse simple råd

Udover de ovennævnte punkter, som vi gennemgår, når vi kommer forbi dit hjem og optimerer på dit WiFi setup, så findes der en række andre gode fifs, som du kan gøre brug af for at opnå en smule bedre dækning af dit WiFi. Og ja, vi gør også selv brug af disse gode råd, når vi lægger vejen forbi dig. 😉

 

Brug netværkskabler
Du får den bedste og mest stabile forbindelse, hvis du har mulighed for at tilslutte computere, tv-bokse, Smart-TV, spillekonsoller og musikanlæg med et netværkskabel.

 

Flyt andre apparater
Andet elektronik i hjemmet kan forringe eller “stjæle” det trådløse signal. Det gælder bl.a. smartphones, babyalarmer, mikroovne og meget mere. Prøv at flytte disse apparater væk fra din router – det kan gøre den trådløse forbindelse bedre.

 

Antenne(r) på router
Har din router har en eller flere eksterne antenner, kan du pege dem i den retning, som du ønsker at kunne modtage signalet i.
Antennerne sender signalet ud til siden i en cirkel, så hvis dit hjem f.eks. har to etager kan du med fordel pege én antenne vandret.

Opgradering af WiFi

Genstart din router
Nogle gange kan noget så simpelt, som at genstarte routeren gøre det bedre.
Sluk enheden, tag strømstikket ud, vent 10-20 sekunder, og sæt det i igen og vent nogle minutter til systemet er oppe at køre igen.

Vi opgraderer dit WiFi i Bramming og Esbjerg – få opgraderet dit WiFi i dag på 📞 75 17 28 00 eller ✉️ theodor@theodor-christiansen.dk.

 

..gør-det-selv eller lad eksperterne om det?

Vil du prøve kræfter med selv at få dit WiFi opgraderet, så det bliver mere stabilt og måske hurtigere? Eller vil du lade os tage hånd om det for dig?

Uanset hvad står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det. Husk at du altid kan gå tilbage til denne oversigt eller blot tage fat i os på 📞 75 17 28 00 eller ✉️ theodor@theodor-christiansen.dk – så hjælper vi dig, uanset hvor du er i processen. Held og lykke!

Få opgraderet dit WiFi

Kontakt os i dag

Få opgraderet dit WiFi

Kontakt os i dag