Solceller

Solceller med professionel rådgivning og opsætning – prøv vores pris-beregner

Solceller af kvalitetsmaterialer med og uden batteriløsninger er noget vi er eksperter i. Her hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS i Bramming nær Esbjerg, står vores veluddannede energirådgiver og autoriserede solcellemontører klar til at hjælpe dig, så du får en optimal løsning. Og det er uanset om det drejer sig om et solcelleanlæg til huset eller virksomheden.

Vil du vide hvad solceller koster, kan du finde prisen i vores beregner nedenfor, og du finder masser af information omkring solcelleanlæg her på siden. Eksempelvis kan du nederst på siden se lidt mere på fordelene ved at vælge solceller med batteri-lagring.

Vores elektrikere og montører servicerer hele Vestjylland, og du kan altid få et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg inklusive opsætning, ligesom du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Solcelleanlæg med batteri – brug den overskydende strøm

Et standard solcelleanlæg har ikke mulighed for at gemme strøm, som du ikke bruger. Langt størstedelen af os er på arbejde i løbet af dagtimerne, og det er jo netop her, at solceller producerer strøm. Det betyder, at man skal købe strøm fra et elselskab i de mørke aftentimer, hvor vi jo gerne er hjemme til at bruge strømmen. Med et hybrid solcelleanlæg med batteri kan du i stedet gemme strømmen fra solcellerne til senere brug, og dermed få mere gavn af din solenergi. Samtidig kan et hybrid anlæg også sende/sælge strøm til elnettet – det er helt op til dig.

 

Batterilagring af solenergi er økonomisk fornuftigt og fordelagtigt

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg med batteri frem for en løsning uden batteri? Fordi det økonomisk set er mere fordelagtigt; eksempelvis kan du årligt opnå op til 20% forrentning skattefrit, ligesom du i de lysere måneder kan blive 100% selvforsynende (selvfølgelig afhængigt af dit strømforbrug). På årsbasis er det meget normalt at dække 75% af dit strømforbrug med en batteriløsning, hvorimod du med et almindeligt anlæg (uden batterilagring) normalvis kun kan dække omkring 50% af strømforbruget.

Andre fordele med et batterilager er bl.a., at du ved strømsvigt kan trække på et backup-batteri på 230 Volt. Derudover undgår du at skulle finde rundt i de forskellige og til tider indviklede tilskudsordninger.

 

Hvordan virker et hybrid solcelleanlæg med batteri?

Når der er tale om et hybridanlæg, betyder det, at du både kan lagre den strøm dine solceller producerer på et batteri, og at du kan sælge overskydende strøm til elselskaberne. Egentlig er det op til dig, men et standard setup med et hybrid solcelleanlæg vil fungere således:

Dit elforbrug i husstanden dækkes først. Men nu er det gerne sådan, at de fleste faktisk ikke bruger så meget strøm i de strømproducerende timer i døgnet (dagtimerne). Derfor vil meget af overskudsstrømmen sendes direkte videre til batteriet, så du kan bruge det senere (i de mørke timer om aftenen). Skulle batteriet blive fuldt opladet, vil al resterende strøm blive solgt/sendt til elnettet.

Skulle det ske, at du bruger mere strøm, end hvad batteriet indeholder, så køber du strømmen fra elnettet (som du plejer).

Hvis du har lyst til at høre mere om solceller med (eller uden) batteri, så er du meget velkommen til at kontakte en af vores veluddannede og erfarne rådgivere eller montører.

 

Solceller på tag eller stativer – eller et indbygget solcelletag?

I dag findes der flere forskellige muligheder, når det kommer til placering af solceller. Vores montører er oftest på opgaver, hvor solpanelerne installeres oven på tage, når det er til private husstande. Når det drejer sig om anlæg til virksomheder, så monterer vi dem både på tage, men også på stativer på jordniveau. Om du er til det ene eller det andet spiller ikke den store rolle i forhold til strømproduktionen, så længe solpanelerne får nok lys. (Det er et spørgsmål om hældning og hvorvidt panelerne monteres mere eller mindre sydvendte).

En mere innovativ og strømlinet løsning er at integrere solcellerne i taget. Så står du med planer om nybyg eller alligevel skal have et nyt tag, så er det helt klart værd at overveje at investere i et solcelletag.

 

Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS i Bramming – din autoriserede solcellemontør og energirådgiver

Vi kan let skræddersy et solcelleanlæg, der matcher dine behov og din økonomi i et uforpligtende tilbud. (Prøv også vores pris-beregner ovenfor, og få en indikation af hvad et solcelleanlæg koster). Selvom vi holder til I Bramming (nær Esbjerg), sætter vi solceller op for vores kunder i hele Vestjylland – både små og store anlæg til private og erhverv.

Kontakt os på ☎ 75 17 28 00 eller theodor@theodor-christiansen.dk, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 12 =

Find os

Drejervej 11
6740 Bramming
Tlf.: 75 17 28 00
Mail: theodor@theodor-christiansen.dk