75 17 28 00 Info@theodor-christiansen.dk

Montering af ladestander til erhverv i Esbjerg og Bramming

Invester i ladestandere til jeres boligforening og boligselskab

Hos Theodor Christiansen i Esbjerg og Bramming er vi uddannet i montering af ladestandere, som er idéelle til boligselskaber og boligforeninger. I boligforeninger kan opsætning af ladestandere forekomme besværligt, da der skal findes et egnet sted til opsætning og fordi strøm-afregning for hver enkelt beboer skal opgøres per husstand.

Med de ladestandere vi tilbyder, kan man kan følge hver enkelt forbrugers strøm.

Vi forbereder og klargør til installationen af ladestanderen, uanset om den er købt ved os eller gennem f.eks. boligforeningen. Vi skræddersyer et projekteringsforslag, der passer netop til jeres boligforening eller boligselskab.

Uanset om du er beboer eller udlejer kan Theodor Christiansen ApS hjælpe dig og jer med at finde den bedste løsning til jeres boligforening.

Kontakt os i dag pĂĄ 📱 75 17 28 00 – sammen finder vi den bedste løsning for jer. 

Ladestandere ved boliger i Bramming

Fordele ved at vælge os

Spar tid og penge

Spar tid - ladestander
Lokal el-installatør står for entreprisen

Komplet løsning

komplet løsning
Vi hjælper med alt fra rådgivning, produkt og montering

Simpelt og sikkert

Ladestander Esbjerg og Bramming
Vi står for alt inkl. gravearbejde, kabelføring og opsætning

Opladning i virksomheden, kommune og offentlige instanser

Ladestandere i P-hus i Esbjerg og Bramming

Behovet for opladning af elbiler på arbejdspladsen bliver kun større og flere ser det som en medarbejdergode, at muligheden for at oplade deres elbil i løbet af arbejdsdagen bliver tilbudt. Det skal derfor være praktisk og nemt for medarbejderen at få opladt deres el-bil på arbejdspladsen.

For jer som virksomhed kan det være et skridt i den rigtige retning, mod at tænke mere miljørigtigt, samtidig med at tænke på den medarbejdergode det kan være, hvis flere af medarbejderne allerede har en el-bil.

Hos Theodor Christiansen ApS i Esbjerg og Bramming sørger vi for totalentreprisen af jeres ladestandere – vi står for rådgivning, installation, service og administration af montering af ladestandere i jeres virksomhed.

Der ses en stigning i behovet for opladning af elbiler i virksomheder, kommuner og offentlige instanser og parkeringspladser. Markedet for hybrid- og elbiler bliver større, efterspørgslen stiger og det kan derfor være en god idé at tænke på fremtiden og være på forkant med energirigtige løsninger i jeres virksomhed.

Afhængig af, hvor stor virksomhed jeres er, har I mulighed for at få monteret og koblet flere ladestandere sammen. Det betyder at flere medarbejdere har mulighed for at oplade deres bil på samme tid ved samme ladestander.

 

Vi finder en løsning i samarbejde med jer

Vi har erfaring med montering af ladestandere, specielt i Esbjerg og Bramming, hvor vi samarbejder med en række udbydere. I dialog med jer finder vi en skarp pris på den helt rigtige løsning til jeres virksomhed, kommunal eller offentlig parkeringsplads.

Vi udformer en skræddersyet projektering til jer, ud fra jeres behov og de forhold, der er til rådighed på parkeringspladserne.

 

Hvordan er økonomien ved ladestandere?

Etablerings- og installationsarbejdet er en væsentlig faktor, da det kan kræve, at der både skal graves og trækkes kabler til parkeringspladsen.
Udgifterne varierer meget afhængig af forholdene – især afstanden fra el-tavlen til ladestanderen er afgørende.

Er du usikker på om dette kan lade sig gøre, så kommer vi gerne og kigger på det. Kontakt os på 📱 75 17 28 00 eller send os en mail til ✉ Info@theodor-christiansen.dk.

Vi har erfaring med montering af ladestandere i erhvervet herunder til boligforeninger, p-huse, nybyggeri og virksomheder. Vi rådgiver jer om den bedste løsning samt de praktiske forhold og forudsætninger, der er i forbindelse med installationen af ladestandere.

Vi står for alt fra rådgivning til installation og oplæring i brug af ladestanderen. I skal blot have styr på jeres behov og budget, resten sørger vi for.

Er I i tvivl om, hvilken type ladestander I skal have? Vi samarbejder vi med en række udbydere.

  1. Afdæk jeres behov inden I kontakter os.
  2. Kontakt os – og vi hjælper efterfølgende med rådgivning.
  3. Vi sender en elektriker ud til at se pĂĄ mulighederne.
  4. I modtager et tilbud, som I godkender og vi planlægger monteringsdatoen sammen med jer.
  5. Herefter står vi for alt, I skal blot ajourføre. Gravning, kabelføring og opsætning af ladestationen/erne klarer vi.
  6. Ladestationerne til jeres virksomhed stĂĄr klar til brug.

 

Ladestandere i parkeringshus i Esbjerg og Bramming

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 3 =

Find os

Drejervej 11
6740 Bramming
Tlf.: 75 17 28 00
Mail: Info@theodor-christiansen.dk