75 17 28 00 theodor@theodor-christiansen.dk

   Daikin luft til vand varmepumper

   Et bundsolidt valg

   Har du brug for en stabil og effektiv energikilde til opvarmning, men også nedkøling af dit hjems forskellige rum og dets brugsvand? Så er en luft til vand varmepumpe fra Daikin et super valg for byggeprojekter, hvor isoleringen er god.

   Med en varmepumpe fra Daikin får I en høj og effektiv varmeydelse. I får også et lavt energiforbrug med en brugervenlig styring, der gør det meget nemt at styre, tilpasse, overvåge, men også til at få overblik over dit forbrug.

   Daikin er også et solidt valg, hvis du skal udskifte f.eks. et olie- og pillefyr i en ældre eller større bolig, da man har mulighed for at opnå besparelse på varmeregningen. Varmepumperne er alle sammen produceret og udviklet i Europa og med det skandinaviske klima i mente og er derfor driftsikker i forhold til det danske vejr.

   Kontakt os i dag på ☎️ 75 17 28 00 eller send os mail på ✉ theodor@theodor-christiansen.dk.

   Daikin udedel

   Udedelen ved en luft til vand varmepumpe tager vedvarende energi fra luften udenfor og bruger det til både opvarmning eller nedkøling af hjemmet og forsyner den på den måde, på en bæredygtig og klimavenlig måde.

   Vi hjælper dig med den helt rigtige løsning – for dig, din familie og for miljøet – kontakt os på ☎️ 75 17 28 00 eller ✉ theodor@theodor-christiansen.dk.

   Fordelene ved Daikins luft til vand varmepumper

   Daikins luft til vand varmepumpesystemer er kompatible med mange andre slags varme- og køleenheder. Når du vælger den, er du sikret en brugervenlig fjernstyring og driftsikkerhed, da du ikke behøver at bekymre dig om praktiske og økonomiske kvaler, som f.eks. med olie- og pillefyr.

   • Varmepumpen drives af 75 % vedvarende energi udvundet af udeluften og 25 % elektricitet
   • Høj energimærkning, helt op til A++
   • Mulighed for at kombinerr din varmepumpe med støtte fra solenergi
   • Overblik over dit energiforbrug gennem app

    

   Vi har mange års erfaring med rådgivning, installation og service af luft til vand varmepumper her hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS. Vi hjælper dig derfor gerne godt på vej med dit bevidste valg, helt uden forpligtigelser, på ☎️ 75 17 28 00 eller på ✉ theodor@theodor-christiansen.dk.

   ➡ Læs også mere om varmepumper her

   forurening

   Klimavenligt valg og forurener ikke som f.eks. olie- og pillefyr

   Besparelser

   Mulighed for besparelse ved reduceret energiforbrug

   24 timer

   Driftsikker døgnet rundt – hele året

   Opvarmer

   Dobbelt funktion – opvarmning ved frostgrader og nedkøling ved varme

   støjsvag

   Støjsvag under drift, afhængig af model, helt ned til 19 dB

   daikin gulvmodel

   Husk at få en lovpligtig serviceaftale

   Husk at det er lovpligtig at få serviceret en luft til vand varmepumpe minimum en gang om året. Servicetjekket sikrer at din varmepumpe kører som den skal og at den leverer det forventede.

   Vi tilbyder årlige serviceaftaler på Daikin luft til vand varmepumpe – ☎️ 75 17 28 00 eller ✉ theodor@theodor-christiansen.dk.

   Stadig i tvivl?

   Hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS er vi KMO-certificeret installatører og dermed uddannet i rådgivning, installation og service af luft til vand varmepumper, hvilket sikrer at vi har en høj og ensartet standard, som gavner dig som forbruger og gør at du kan føle dig tryg ved dit valg.

    

   Vi hjælper dig meget gerne med tvivlen, så du også kan nyde godt af alle fordelene. Kontakt os på ☎️ 75 17 28 00 eller ✉ theodor@theodor-christiansen.dk.

   certifikation

   Vi er KMO-certificeret

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   2 + 7 =

   Find os

   Drejervej 11
   6740 Bramming
   Tlf.: 75 17 28 00
   Mail: theodor@theodor-christiansen.dk