75 17 28 00 Info@theodor-christiansen.dk

El-installatører i Esbjerg og Bramming

Din lokale og autoriserede el-installatør finder du hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS i Bramming og Esbjerg. Vi kører ud til både private, erhverv, landbrug og offentlige kunder i Bramming, Ribe, Esbjerg og omegn.

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger – vi klarer det hele!

Vi er en del af TS-gruppen, som er en landsdækkende kæde af el-installatører hvor vi sammen løfter og udvikler hinanden.

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os i dag på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på Info@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt!

 

Eksperter inden for alle typer af el-installation

Vi råder over en stab af uddannede el-installatører. De fleste med mange års erfaring og mange el-løsninger bag sig. Tilsammen dækker vi en lang række kompetencer, der betyder, at vi er eksperter i el-installationer og relaterede opgaver af enhver art.

Vi hjælper bl.a. private, virksomheder og offentlige institutioner med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer
EL-installatør-bramming-esbjerg

Kvalitetsbevidst el-installatør

Igennem de sidste 50 år har vi løst mange forskellige el opgaver for privatkunder såvel som erhvervskunder i og omkring Esbjerg og Bramming. Vi har både faste serviceaftaler med virksomheder samt samarbejdspartnere. Det er dig, som kunde der bestemmer, hvad du har brug for.

Vores mange år i branchen er din garanti for høj faglighed og indsigt i nye metoder og regler. Vi leverer altid kvalitetsløsninger til en god pris. Det kan være at du som privatkunde har et ældre hus du ønsker at renovere og i den forbindelse ønsker en pris på en fast el-installatør til udførelsen. Det kan også være store projekter, hvor det giver mening at sætte to-tre faste el-installatører på opgaven over længere tid.

El-installatør-Bramming

El-installatør med døgnvagt – 24/7 året rundt

Hos Theodor Christiansen  sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vi rykker ud med det samme, 24 timer i døgnet i Esbjerg og Bramming.

 

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores døgnvagt telefon ☎ 75 17 28 00. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende – uanset om du er privatkunde eller det er i virksomheden, så rykker vores elektrikere ud til Esbjerg og Bramming.

 

Kontakt din lokale el-installatør i Esbjerg og Bramming

Har du brug for en effektiv, grundig og kvalitetsbevidst el-installatør eller elektriker i Esbjerg og Bramming, der altid står klar til at rykke hurtigt ud? Så kontakt Theodor Christiansen i dag på vores hovednummer 24 timer i døgnet ☎ 75 17 28 00 – Vi kan også træffes på Info@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 7 =

Find os

Drejervej 11
6740 Bramming
Tlf.: 75 17 28 00
Mail: Info@theodor-christiansen.dk