El-installatør

Professionel autoriseret el-installatører – i alt inden for el

Din lokale og autoriserede el-installatør finder du hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS i Bramming. Vi kører ud til både private, erhverv, landbrug og offentlige kunder i Bramming, Ribe, Esbjerg og omegn.

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger – vi klarer det hele!

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os i dag på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på theodor@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt!

 

Eksperter inden for alle typer af el-installation

Vi råder over en stab af uddannede el-installatører. De fleste med mange års erfaring og mange el-løsninger bag sig. Tilsammen dækker vi en lang række kompetencer, der betyder, at vi er eksperter i el-installationer og relaterede opgaver af enhver art.

Vi hjælper bl.a. private, virksomheder og offentlige institutioner med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer

 

Autoriserede elektrikere og el-installatører

Hos os får du sikkerhed for, at alle el- og energiinstallationer er udført korrekt. Det gælder både i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Vi er din autoriserede el-installatører!

 

Kontakt os i dag på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på theodor@theodor-christiansen.dk og vi kontakter dig snarest muligt!

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 8 =

Find os

Drejervej 11
6740 Bramming
Tlf.: 75 17 28 00
Mail: theodor@theodor-christiansen.dk