Perfekt indeklima i sommerhuset – også i kolde måneder

Leder du efter den mest optimale energikilde til dit sommerhus, kolonihaven eller helårsbolig, som sikrer en behagelig temperatur hele året?

Så kan det være en god ide at investere i en luft til luft varmepumpe – både fordi den er billig i drift men også fordi den er nem at installere. Det kræver en KMO-certificeret installatør at installere en varmepumpe – hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS i Bramming er vi et team af uddannede el-installatører som monterer og installerer din nye varmepumpe både i sommerhuset, kolonihavehuset og helårshuset.

Kontakt os i dag på 📞 75 17 28 00 så giver vi dig et uforpligtende tilbud på både montering og på den helt rigtige varmepumpe.

Fordelen ved at bestille en luft til luft varmepumpe igennem din lokale elektriker er, at vi rådgiver, leverer og monterer – så du er sikret den helt rigtige varmepumpe, der passer til dit behov. Vi kører ud fra Bramming til Ringkøbing og resten af det sydvestlige Jylland – og uanset om du kender noget til varmepumper på forhånd eller det er et helt nyt område for dig, så kører vi gerne ud til dig for at guide og rådgive dig.

 

Hvordan kan Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS hjælpe dig?

  • Rådgivning ved valg af luft-luft varmepumpe, som passer til dit behov
  • Levering, montering og installation af varmepumpen
  • Lovpligtigt serviceeftersyn

Sådan virker en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe virker ved, at den tager luft ind igennem udedelen og blæser den ind i huset via indedelen. På den måde fordeles luften med den valgte temperatur rundt i huset. Samtidig tager varmepumpen ”den gamle luft” og sender den ud gennem udedelen, så du hele tiden har frisk luft og dermed et bedre indeklima.

Så uanset om du ønsker 21 grader i frostgrader eller 19 grader i hedebølgen – så kan luft til luft varmepumpen regulere luften/varmen så indeklimaet føles helt perfekt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en luft-luft varmepumpe 📞75 17 28 00 vi kører fra vores værksted i Bramming til det sydvestlige Jylland med grænsen i syd og Ringkøbing i nord, men uanset hvor i landet du bor, er du meget velkommen til at kontakte os.

Uanset årstiden, så vil du altid kunne have den helt rigtige temperatur og et godt indeklima. Installation af en luft til luft varmepumpe giver rigtig god mening i et sommerhus – hvor sommerhuset ofte står tomt i nogle uger/ måneder. Især om vinteren, hvor der ofte er frostgrader.

De fleste varmepumper har mulighed for at køre i dvale-mode på ca. 8 grader så man slipper for fugten i huset og frostskader indendørs.

varmepumpe-graf

Slip for den kedelige “sommerhus-lugt”

Når du vælger at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer, forbedrer du sommerhusets indeklimaet og nedsætter “sommerhus-lugten”.

Sommerhus-lugten kommer tit pga fugt og fordi luften i sommerhuset ikke bliver udskiftet – fordi man fx ikke udlufter sommerhuset, mens det står tomt. Det kan en luft-luft varmepumpe hjælpe med, da den hele tiden via luftcirkulation skifter luften og derved mindsker fugten og et potentielt dårligt indeklima.

Med en luft til luft varmepumpe kan du også mindske risikoen for allergi og astma, da der i de fleste luft-luft varmepumper sidder et pollenfilter – som sikrer at det er ren luft der kommer ind i huset. Det betyder også at bor man i områder, hvor der er mange partikler i luften, så sikre man en ren luft igennem varmepumpen, fremfor at åbne vinduerne.

Ligesom du måske kender det fra din bil – hvor der også sidder et pollenfilter i – bør dette udskiftes en gang om året, og det kan du få udskiftet med en fast serviceaftale hos Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS. Vi har mange års erfaring med varmepumper og serviceeftersyn.

sommerhus-varmepumpe-indeklima

Husk den lovpligtige serviceaftale

Når du investerer i en luft til luft varmepumpe, er det lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe årligt. Varmepumpen skal vedligeholdes for at køre mest optimalt og du bør derfor tage det alvorligt at overholde din serviceaftale.

Hør mere omkring serviceaftalen på varmepumpen hos Theodor Christiansen 📞 75 17 28 00.

 

Hvor meget støjer en luft til luft varmepumpe?

Vores kunder spørger ofte til støjniveauet for luft til luft varmepumper. Det afhænger af valget af varmepumpe-model, men det  er også meget individuelt, hvordan man som person oplever støj. Det generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine.

De fleste varmepumper har det man kalder for night-mode, hvor man kan sænke støjen om natten uden at miste funktionerne.

varmepumper-wifi-sommerhus

Styr din nye varmepumpe med WiFi

De nyeste modeller har installeret WiFi i deres systemer, som gør at man har mulighed for at styre og regulere varmen også selvom man ikke befinder sig i sommerhuset. Det er både når man er på vej til sommerhuset eller forlader det.

Det er altid en god ide at få varmet huset op inden man ankommer, især hvis det har været på dvale-mode henover vinteren. De fleste varmepumper kan køre på 8 grader uanset temperaturen udenfor – så selv i de hårdeste frostgrader, så vil man kunne holde huset fugt-og frostfrit.

For at være helt sikker på at huset er varmet op på forhånd anbefaler vi at du et døgn før ankomst skruer op til 21-22 grader via App’en. Om sommeren kan du nedkøle sommerhuset inden du ankommer, så du kan komme frem til et dejligt nedkølet sommerhus – der anbefaler vi, at du ændrer temperaturen blot et par timer inden ankomst.

Som elektriker i Bramming har vi stor erfaring i at rådgive om og installere varmepumper til private og erhverv.  Kontakt os 📞 75 17 28 00 vi er autoriseret KMO-montører og har mange års erfaring med installation af varmepumper i Bramming og det sydlige Jylland.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 1 =

Find os

Drejervej 11
6740 Bramming
Tlf.: 75 17 28 00
Mail: theodor@theodor-christiansen.dk