75 17 28 00 Info@theodor-christiansen.dk

3 gode fordele og grunde

til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Spirii
Wallbox

1. Slut med kø og ventetid

Det er helt simpelt bare praktisk med din egen ladestander til din el- og plug-in hybrid bil ved hjemmet, sommerhuset eller anden bolig.

Du opnår langt større frihed, da du ikke længere skal vente i kø, lede efter en ledig ladestander, og du kan nu lade lige præcis, når du har lyst og tid, det kan for eksempel være om natten, når du alligevel sover – så er bilen klar til dagens strabadser.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting, såsom at handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og enklere for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

Det at eje din egen ladestander er en billigere løsning end at leje den med et abonnement. Dette gælder, hvis du kører færre end 25.000-30.000 km om året. Bilerne i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el og strøm du forbruger i modsætning til et fast månedligt beløb.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (cirka 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgift du betaler for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af netop din aftale og af dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er på sit allerlaveste i løbet af et døgn (dette er ofte i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 75 17 28 00 eller ✉️ Info@theodor-christiansen.dk 

3. Autoriseret installation

Theodor Christiansen Aut. Elinstallatør ApS er din lokale og autoriseret el-installatør i Bramming og ved Esbjerg, og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service, hvis du skal have en ladestander. Ønsker du kun de ene eller andet af det nævnte, hjælper vi dig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor du befinder dig i landet, og om det er til dit hjem eller sommerhus. Det betyder også at vores sortiment spænder vidt, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid med på den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af det seneste inden for feltet af ladestandere. Vores personale er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være sikker og lovlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 11 =

Find os

Drejervej 11
6740 Bramming
Tlf.: 75 17 28 00
Mail: Info@theodor-christiansen.dk