75 17 28 00 Info@theodor-christiansen.dk

Elektriker – og teamplayer – søges 

Er du en holdspiller, der brænder for det gode kollegaskab, så er det måske dig, vi søger!

 

Om os

Hos Theodor Christiansen tror vi på frihed under eget ansvar!  Vi har mere end 50 års erfaring inden for El-installationer, og søger nu en rigtig teamplayer til vores helt fantastiske team med fokus på bygningsinstallationer. Det er vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde, og at alle føler sig som en del af holdet, og vi søger derfor en kollega, som vil bidrage til den gode stemning i virksomheden og ikke mindst i vores ugentlige fredagsbar.  

 

Introduktion til stillingen

Du vil primært komme til at arbejde med bygningsinstallationer i nybyggede typehuse, og du vil derfor få en varierende og spændende hverdag. Du vil typisk møde ind på virksomheden kl. 7.00 inden du og dit team på 1-2 andre elektrikere vil køre ud til jeres projekt, som I vil bruge et par dage på, inden I fortsætter videre til jeres næste projekt. Du får stor frihed i, hvordan du løser opgaverne, og det er derfor vigtigt, at du kan håndtere frihed under eget ansvar. Når arbejdsdagen er omme kl. 15:15 møder du igen ind på virksomheden sammen med dine andre kolleger, hvor vi ønsker hinanden en god fyraften.

 

Vi forventer at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Tager ansvar
  • Er en rigtig teamplayer
  • Gerne har kørekort B (Ikke et krav)

 

Til gengæld tilbyder vi:

  • Sundhedssikring
  • Frugtordning
  • Fredagsbar
  • Firmabil
  • Telefon
  • Værktøj

 

Praktiske informationer

Theodor Christiansen ApS er placeret er på Drejervej 11, 6740 Bramming mens dine opgaver vil lægge i hele Bramming- og Esbjergområdet – Du får selvfølgelig stillet egen bil til rådighed (såfremt du har kørekort), så du nemt kan komme frem og tilbage til projekterne.  

 

Din arbejdstid er som udgangspunkt 7:00 – 15:15 man-tor og 7:00 – 14:45 fredag, men vi er fleksible, hvis der opstår behov for det.   

 

Send din ansøgning

Så er du en holdspiller, og har du lyst til at bidrage til sammenholdet i virksomheden, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til Armin Salkic på armin@theodor-christiansen.dk.

 

Vi ansætter løbende og med opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er, der gør Theodor Christiansen til en god arbejdsplads, så skal du være velkommen til at kontakte Armin Salkic på: 92 44 31 69

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Theodor Christiansen ApS er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 40 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 800 medarbejdere fordelt på 60 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”