75 17 28 00 Info@theodor-christiansen.dk

Solcelleanlæg – få strøm til din ladestander, varmepumpe mm.

Hos Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS har vi opsat mange solcelleanlæg for vores kunder, som kan integreres med hjemmets ladestander, varmepumpe og andre elektriske apparater.

Det fungerer på den måde, at solcelleanlægget producerer strøm i løbet af dagen, men genererer en overskudsmængde, som så kan bruges af ladestanderen til elbilen, husets varmepumpe eller andet, når det er relevant i løbet af dagen.

Med et solcelleanlæg installeret og monteret af Theodor Christiansen kan du således optimere dit egetforbrug af solcelleanlægget, fordi du bruger overskudsstrømmen direkte til din elbil, varmepumpe eller øvrige elektroniske apparater.

Er du også interesseret i at høre mere om solcelleanlæg? Hos Theodor Christiansen er vi eksperter i rådgivning og installation af solcelleanlæg. Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med de mange muligheder og fordele ved solcelleanlæg. Kontakt os på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på Info@theodor-christiansen.dk – vi kontakter dig snarest muligt!

Solcelleanlæg Theodor Christiansen

Skal du også have et solcelleanlæg? 

Solcelleanlæg Theodor Christiansen 2
Solcelleanlæg Theodor Christiansen 3

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 10 =

Find os

Drejervej 11
6740 Bramming
Tlf.: 75 17 28 00
Mail: Info@theodor-christiansen.dk