75 17 28 00 Info@theodor-christiansen.dk

Samarbejde med HusCompagniet A/S – Esbjerg

Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS har igennem en længere årerække fungeret som underleverandør hos HusCompagniets afdeling i Esbjerg. Det er altså elektrikere og el-installatører fra Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS, som står for alle el-leverancer til alle HusCompagniets nybyggeri i området.

Teknisk chef hos HusCompagniet A/S Mikkel Adolf er glad for det mangeårige samarbejde med Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS:

” Vi arbejder sammen med Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS, fordi vi ved, at de vægter kvalitet højt. Det er vigtigt for os, at tingene hænger sammen, og vi har samtidig et godt og solidt samarbejde med Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS” fortæller Mikkel Adolf og fortsætter:

“Vi har et samarbejde, hvor alt i virkeligheden går op i en højere enhed. Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS leverer et godt stykke arbejde, og til den rigtige pris – det betyder altså virkelig noget i den her branche”.

HusCompagniet A/S – Esbjerg 2

Hos Theodor Christiansen Aut. El-installatør ApS i Bramming og Esbjerg, finder du din lokale el-installatør. Vores team af veluddannede el-installatører laver alle typer af el-opgaver og el-installationer. Vores kundekreds spænder bredt og vi udfører el-opgaver for private, erhverv, landbrug, industrivirksomheder og offentlige institutioner i bl.a. Bramming, Ribe, Esbjerg og resten af det sydvestlige Jylland.

Kontakt os på ☎ 75 17 28 00 eller send os en mail på Info@theodor-christiansen.dkog vi kontakter dig snarest muligt!

HusCompagniet A/S – Esbjerg 3
HusCompagniet A/S – Esbjerg 4